Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 14:11

10% Milltek Sport avgassystem till Skoda

4 136 kr
Beskrivning
Milltek Sport tillverkar rostfria effekt avgassystem av hög kvalitet och passform! Detta är en bra uppgradering för både mer ljud och beroende på lösning även mer prestanda! Aldrig fel att skämma bort Din Skoda med ett rostfritt system som håller många år, ökar flödet samt även skapar ett skön sång från motorn. Den prestanda som ett Milltek Sport race avgassystem erbjuder är en skön bonus! Milltek Sport performance avgassystem passar till bland annat: Skoda Fabia RS TDi / Fabia 1,4TSi RS / Octavia RS TDi / Octavia 1,8T RS / Octavia 2,0T RS. Finns till många fler modeller och bilar. Stertman Motorsport AB har vart Milltek Sport återförsäljare sedan 2008 och är idag en av Europas största dessutom huvudansvariga för Milltek Sport i Sverige och Skandinavien! De är hos oss på Stertman Motorsport AB som Du får bäst pris & support på Milltek Sport sportavgassystem. De är även via oss som alla garanti & support frågor går på Milltek Sport avgassystem i Sverige. Vid online beställning på vår hemsida så ger vi 10% och fri frakt inom Sverige som en kampanj fram till tolvslaget (23:59) 30 Juni. Gå in på vår hemsida för att se vad priset blir till just Din Skoda, priset i Blocket annonsen är ett från pris på ett avgassystem! När Du lägger Milltek Sport avgassystemet i varukorgen på vår hemsida dras det av 10% och frakten blir fri. Notera att detta inte gäller inte heller ihop med andra unika kampanjer, erbjudanden eller rabattkoder! Stertman Motorsport AB har lägst pris garanti och hittar man Milltek Sport billigare någon annanstans så matchar vi det priset. ALLTID bäst pris på Milltek Sport i Sverige hos oss på Stertman Motorsport AB, vi pris matchar alltid även mot utländska företag (där vi inkluderar transport och eventuella tull och moms kostnaderna i jämfört priset). Vill dock ha länk till bästa priset eller en kopia/bild på PDF offert eller liknande. Vi löser självklart montering på plats om Du önskar det i vår verkstad i Nynäshamn. Installation av ett Milltek Sport avgassystem är enkel och är 1 till 1 med original avgassystemet (bolt on). För pris på montering kontakta oss, det varierar mellan dom olika bilmodellerna. 3 års garanti och även fri frakt på garanti delar (vid postorder) på Milltek Sport produkter som köps via oss och 25% Svensk moms.
Säljes av
Stertman Motorsport AB
Stertman Motorsport ABBesök vår butikssidawww.stertman.se
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Stertman Motorsport AB
Stertman Motorsport AB drivs av Mattias Stertman och Jimmy Särås, med många års erfarenhet av branschen och med expertis på dom märken Stertman Motorsport jobbar med.
Mer information hittar du på http://www.stertman.se

Fler annonser från Stertman Motorsport AB