Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 aug. 13:10

Vinterförvara din båt hos Mälarbåtar

1 050 kr
Beskrivning
Välkommen att förvara din båt hos Mälarbåtar i vinter! Vi vinterförvarar er båt (upp till 20 ton) i torra, fräscha och larmade hallar. Vi tar upp och tvättar, och konserverar motor etc. Allt efter vad du direkt kan välja på vår webbplats. Till våren så sjösätter vi den. Du får ditt pris direkt på malarbatar.se, och kan skicka intresseanmälan eller boka direkt. Alternativt så är du välkommen att ringa oss på 0152-100 65 eller maila oss på info@malarbatar.se Vi har priser från 1050kr. Välkommen till oss på Mälarbåtar!
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Mälarbåtar AB
Vår verkstad är certifierad för att göra service på Honda, Mercury och Mercuser. Det ger oss möjligheten att erbjuda: Motorreparationer Installationer el, inredning, båtaccessoarer, ombyggnationer, försäkringsärenden, plastning, underhåll/båtrekonditionering samt garanti arbeten.
Mer information hittar du på http://www.malarbatar.se

Fler annonser från Mälarbåtar AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer