Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 feb. 12:59

Trädfällriktare RH-PUSHER FRAKTFRITT

Fakta
Modellår
2021
Tillverkad
2021
Beskrivning
www.Redskapsboden.se Använd en fällriktare för en säker fällning av träd längs vägar och kraftledningar, intill hus samt vid riktad fällning av stor träd. Fällriktarna finns i sex stycken storlekar! De är mycket kraftiga och det som skiljer på modellerna är arbetslängd, utväxling och grovlek. Utrustad med säkerhetsvev, infällbart handtag och en fot med böjda hörn. Modell I - III är utrustad med bärsele. Modell IV - VI är utrustad med bärhandtag som standard. Vi skickar RH-Pusher fraktfritt över hela Sverige! RH-Pusher I 4,179:- RH-Pusher II 4,449:- RH-Pusher III 5,349:- RH-Pusher IV 6,499:- RH-Pusher V 7,149:- RH-Pusher VI 8,179:- Priserna är Ink.moms & Ink.Frkt Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt modell. Vi har även fällkilar, fällriktare, brytjärn, dragsaxar, skogskläder, sågskyddsbyxor, motorsåg, sågverk, kedja, svärd och mycket mera! FÖR MER INFORMATION OCH BESTÄLLNING, GÅ TILL: www.redskapsboden.se ---------------------------------------------------- Motorsåg, Svärd, kedja, klyvkedja, stocksax, sågkedja, trädfällriktare, skyddskläder, trimmertråd, arbetskläder, sågskydd, Kängor, gräsklippare, kedjeslip, spräckkilar, minisågverk, fällkil, brytjärn, sågbock, kedjeolja, timmersax, oregon, lunningskedja, trimmerhuvud, timmersax, trädfällriktare
Om företaget
Vi älskar produkter som inspirerar och bidrar till en bättre vardag. Produkter som gör ditt arbete lättare och roligare. Vi vill dela vårat intresse och passions för motorsågning och annat fysiskt arbete. Vårt mål är att bidra till en bättre arbetsmiljö för våra kunder och försöka nå deras behov och önskemål. 100% Nöjd kunder är också ett av våra mål.
Säljes av
Redskapsboden.se
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer