Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 okt 17:00
Tamel Duo - Barnvagnar Webbutik
7 899 kr
Beskrivning
Vi hjälper dig att hitta den perfekta barnvagnen till ett lågt pris. Du har öppet köp och fri frakt på hela sortimentet! Köp nu med Klarna - Betala sen. Välj bland över 1000 barnvagnar. Hos oss hittar du barnvagnar i alla prisklasser. Tamel Duo är en exklusiv och elegant barnvagn som är finslipad i minsta detalj! Det spelar inte någon roll var du bor med Tamel Duo kan du alltid ta dig fram på ett enkelt sätt och är du redo för det mesta, vardagspromenader i city likväl som härliga äventyr i naturen. - Ventilationshål i korgbotten. - Inbyggd solkeps som ger extra skydd åt barnet. - Slitstarkt och avtorkningsbart yttertyg och mjukt innerfoder. - Vändbar sittdel som går att fälla till liggläge. - Liggdel med madrass (hårdlift) har även två sittläge. - Justerbart fotstöd. - 5-punkts säkerhetssele med vadderade axelkuddar ingår. - Avtagbar säkerhetsbygel. - Punkteringsfria EVA-hjul - 360 graders swivel funktion på framhjulen som även är låsbara. - Optimal stötdämpning som ger mjuk och behaglig åktur. - ONE CLICK systemet för montering och demontering av övre barnvagnsdelar. - ANTI-SHOCK system -fjädringssystem för att absorbera ett direkt hinder. - Vaggfunktion en praktisk funktion för att du skall kunna vagga barnet när liggdelen står på golvet. - Stor varukorg med lock (lastar upp till 5 kg). VIKT & DIMENSIONER Liggdel: Längd 80 cm, Bredd 37 cm, Höjd med suffleten 53 cm. Sittdel: Längd 89 cm, Bredd 35,5 cm, Höjd 48 cm. Fotstödet är 20 cm långt. Aluminium-chassi hopfälld: Längd 78 cm, Bredd 62 cm, Höjd -37 cm. Vikt: 14 kg. Höj och sänkbart styre: 64 105 cm Ingår i Tamel Duo: Liggdel, sittdel (inkl. vindskydd/fotsäck), väska, regnskydd, insektsnät. Lämplig för barn upp till 15 kg. Tamel Duo är en godkänd barnvagn enligt europeiska barnvagnsstandarden EN 1888 som definierar de enhetliga tekniska kraven på säkerhet såväl som förfarandet för inspektion av barnvagnar i hela Europa. Pris: 7899-7999 kr
Säljes av
Fortune International AB
Fortune International ABBesök vår butikssidawww.barnvagnar-webbutik.com
Fortune International AB
Vi är en av Sveriges äldsta barnvagnsbutiker med samma personer verksamma. Senhösten 2018 fyllde vi 21 år. Lågt pris. Hög kvalitet. Med skarp blick för barnvagnar och väldigt håller vi oss enbart till barnvagnar som är prisvärda och har bra kvalitet. Vi vågar påstå att vi har fler nöjda kunder än många konkurrenter i branschen. Fråga en riktig barnvagnsexpert Vi har över 1000 barnvagnar & färger i vår e-butik. Vid osäkerhet går det jättebra att e-posta, sms:a eller ringa oss. info@barnvagnar-webbutik.com Fri frakt Alla varor leveraras fraktfritt. Barnvagnar levereras hem till din dörr.
Mer information hittar du på https://www.barnvagnar-webbutik.com
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.