Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 nov. 10:01
Höstkampanj HR 602cc med Honda 115 hk -19
259 900 kr
Fakta
Längd
6.02 meter
Beskrivning
Höstkampanj på HR 602cc med Honda BF115, just nu endast 259 900 kr. Priset avser ny båt och motor av årsmodell 2019, monterat och klart för sjösättning! (Höga Rodd) HR 602 cc är en nyframtagen mittpulpetbåt som är gjord på det erkänt fina 602-skrovet. Detta är en mångsidig båt med rejäla fribord som fungerar till de flesta uppdrag till sjöss. Båtens fina planering gör att det finns gott om plats att röra sig bakom pulpeten, och den fungerar lika bra till fiske som till dragbåt vid utövande av någon vattensport. 3st uppfällbara bord och stora förvaringsutrymmen gör båten flexibel och lättarbetad. En stor rostfri bränsletank på 170 liter möjliggör många och långa turer utan tankstopp.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Norrby Marin
Norrby Marin är ett företag med inriktning på försäljning, service och reparationer av båtar och motorer. Vi är belägna i Björsund strax norr om Eskilstuna, precis intill Mälaren. Vår policy är att kunna tillhandahålla en mycket god kundservice och bra produkter till rätt priser. Oavsett din sjövana, kan du lita på att vi ger dig de tips och råd du kan tänkas behöva inför ett båtköp. Kontakta oss, det lönar sig!
Mer information hittar du på http://www.norrbymarin.se