Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 apr. 11:13

Grillhus Selma 9.2

43 900 kr
Beskrivning
Tillsammans med familj och vänner kan man tillaga mat och umgås i den sexkantiga Grillhuset året runt. Grillhus Selma har stora fönster på varje vägg. Grillhuset passar utmärkt på plaster med fin utsikt eller att man vill kunna se ut från stugan. Fem fönster Tre utvikbara liggplatser Sexkantig Tillbehörspaket 1, finns som tillval M6 grill och skorsten ingår Vägghöjd 132 cm Grillhusets väggar är tillverkade av dubbelspontat tätfibrigt norrlands furu och golven är trallgolv. Grillhuset kommer i färdiga element; väggar med fönster på plats, tak med takshingel på plats. Takshinglet finns att välja mellan fyra olika färgalternativ. Grillhuset är enkel att montera ihop själv. Skruv och dylikt ingår i paketet. Med det mångsidiga grillsystemet kan man te.x. halstra fisk eller steka plättar på den stora gjutjärnsstekpannan.
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Arctic Wood AB
Vi levererar byggsatser för att det ska vara enkelt för er att montera ihop husen. Vi förädlar träet på tre olika sätt i fabriken. Våra fritidsbyggnader som bastu, grillkåta och lusthus som levereras i färdiga element. I vår timmerlinje tillverkar vi knuttimrade bastun och fritidshus i 70 mm timmer. Det senaste hos oss är modulbyggander, där du hittar garage, stall, maskinhallar och fritidshus. Rita ditt drömgarage med vårt enkla ritprogram!
Mer information hittar du på http://www.arcticwood.se

Fler annonser från Arctic Wood AB