Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 apr. 21:24

Traktorgrävare hymas 42

95 000 kr
Fakta
Modellår
1980 eller äldre
Tillverkad
1970
Beskrivning
Traktorgrävare från 1979 byggd av hymas. Har gjort en hel del på den medans jag har använt den, rostlagning, målning, all el i hela traktorn är ny/omdragen till ny säkringscentral i hytten, alla lampor och mätare fungerar utom tankmätaren, även varvräknaren är ur funktion men den går på wire. Vad gällar det viktiga såsom hydraulik är alla kolvar ompackade och täta, finns ett par mindre läck på andra ställen. Motorn är en 4 cyl perkins 4.236 som startar och går i alla väder oavsett temp, bytt generator till en volvo 100 amp, packade om dieselpumpen i sommras, bytte även ut original oljecistern mot ett eftermarknads-kit så man kan skruva på "skruvfilter" istället för insats, detta gör det enklare att byta olja. Lade även ner ljuddämparen på huven för bättre sikt. Redskapen som är med är dom skopor som sitter på + en timmergrip av primitiv modell. Säljes eller bytes mot traktor med frontlastare i bra skick. Finns mer att berätta men detta görs bäst på platts.
Säljes av
Daniel Gustafsson
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Köpekontrakt som PDF

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer