Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 mars 18:03

Replika Västernrevolver-Colt Peacemaker .45 Vackert polerad

745 kr
Beskrivning
En fantatiskt fin revolver med 5,5 tums pipa och givetvis i single action. Kolser fokuserar på Peacemakers och gör underbart fina vapen. Revolvern är tillverkad i metall med mycket fina detaljer. 6-stycken dekorationspatroner medföljer och det trevliga med dem, förutom att de är snygga, är att Du kan använda knallpulver som monteras på varje patron, som en tändhatt. De som fungerar bäst är de som normalt används till våra Edison hagelvapen. Det går även att använda 8-skottsringarna om man klipper ut knallskotten, dock måste dessa tryckas fast lite hårdare än Edisons. Vapnet levereras i en trevlig förpackning med härliga västernmotiv. Vikt ca 1,2 kg. Naturlig storlek.
Säljes av
Vildsvins-butiken
Vildsvins-butikenBesök vår butikssidawww.vildsvin.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Vildsvins-butiken
Besök oss på www.vildsvin.se. Här kan Du även handla ammunition och vapen och enkelt ladda upp licenserna vid köp av ammunition samt vid köp av vapen sker licensansökan automatiskt.
Mer information hittar du på http://www.vildsvin.se

Fler annonser från Vildsvins-butiken

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer