Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 apr. 11:11

Kawasaki LX 2021

Beskrivning
Snart är 2021 års modeller slutsålda ! ULTRA LX är utrustad med samma högkvalitativa prestandaskrov som 310 modellerna och har även deras fina 1498cc motor men utan kompressor och 160 hästkrafter. Laddad med teknik från mästerskapsvinnande maskiner gör det raceutvecklade skrovet stabilt och har hög precision som gör körningen bekväm på såväl lugn som grov sjö. Pris 143.900 KR
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Trygghet & säkerhet på Blocket
MotoMek AB
MotoMek AB i Lidköping är en av Sveriges största auktoriserad återförsäljare och servicecenter för Kawasaki vattenskotrar/jetski och atv/mule. En trygghet för dig som kund är att när du handlar av en auktoriserad återförsäljare får du alltid hjälp med service och eventuella garantireparationer av ditt fordon oavsett vart i landet du befinner dig. Vi servar och reparerar dom flesta märken av vattenskotrar/jetski och atv på marknaden. Servar och reparerar utombords och inombordsmotorer. Stort lager av reservdelar och tillbehör.
Mer information hittar du på http://www.motomek.se

Fler annonser från MotoMek AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer