Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 mars 16:14

Atlas Debonair Fin begagnad villavagn 158

285 000 kr
Fakta
Modellår
1980 eller äldre
Tillverkad
1900
Utrustning
  • 8 x 3
  • diskbänk
Beskrivning
Atlas Debonair Fin begagnad villavagn 158 Årsmodell: 1900 Färg: Typ: Husvagn-övrigt Info: En fin Begagnad villavagn på 10, 7 meter med två sovrum plats för 4 bäddar. Vardagsrum: Har två soffor med fint glasbord med tvbänk och kamin. Matplats: Bord med soffa. Kök: Över- och underskåp, spis med ugn plats för ett kylskåp. Sovrum 1: Dubbelsäng med två sängbord och överskåp och garderob samt ett litet bord med spegel. Sovrum 2: Två enkelsängar med överhylla med skåp samt garderob. Badrum 1: WC, handfat. Totalvikt: -1 Antal bäddar: 4
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
Morgan Nyman AB
"Morgan Nyman AB / WWW.VILLAVAGNAR.COM" är Din kompletta leverantör i första hand av villavagnar. Vi har Sveriges största utbud på nya och begagnade villavagnar fn över 60st i lager. Utöver försäljning av villavagnar har vi även begagnade husvagnar, husbilar, bilar mm till försäljning (inbytes objekt). Vi samarbetar med en rad olika campingar och kan därför ordna med uppställningsplatser om Ni inte har en egen plats idag.
Mer information hittar du på http://www.villavagnar.com

Fler annonser från Morgan Nyman AB