Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 mars 13:12

Återbrukade Matsalsmöbler Gustaviansk stil

3 950 kr
Beskrivning
Dessa tre matsalsgrupper är hantverksmässigt genomgångna och återställda till originalskick av Nossebro Möbellackering. Samtliga dynor är professionellt omklädda samt ny stoppning. Professionella industriprodukter av högsta kvalité har genomgående används. Helt stabila och fria från slag och märken. Investera i en av våra återbrukade produkter och slå ett slag för miljön. Vi har även matgrupper med 6 stolar (eller fler) och flera iläggsskivor. Leverans kan ordnas efter ÖK Vi restaurerar även era möbler//soffor/köksluckor/dörrar etc för. Kontakta för prisuppgift. Alla våra återbrukade produkter är professionellt återställda till originalskick. Dock har moderna kulörer i vissa fall använts för att modernisera dessa återbrukade högkvalitémöbler. Se mer på vår hemsida: www.nossebro-mobellackering.se
Om företaget
www.nossebro-mobellackering.se bjuder till försäljning återbrukade och original antika, vintage och retro möbler. Vi har ca 600 stolar/fåtöljer/bord/skåp/soffor/byråer/skänkar i vårt 1000m2 stora lager/renoveringsverkstad. Se hemsida. Med en återvunnen möbel från oss har du möjligheten att få en unik möbel. Vi restaurerar även era möbler/kök/soffor etc.
Säljes av
Nossebro Möbellackering
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.

Andra har även tittat på