Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 mars 16:14

Adria XL-Line 804 B21 94

749 000 kr
Fakta
Modellår
2019
Tillverkad
2019
Utrustning
  • kyl & frys
Beskrivning
Adria XL-Line 804 B21 94 Årsmodell: 2019 Färg: Typ: Husvagn-övrigt Totalvikt: -1 Antal bäddar: 5 KAMPANJ Ring Morgan 0705-735073 för mer information!! Adria XL-Line 804 B21 Med sina 8 x 4 meter har vi två sovrum samt en bäddsoffa ute i sällskapsrummet som ger totalt 5 sovplatser. Ett kök med en modern spis och ugn, micro och diskbänk samt skåp i en modern design. Matplatsen med bord och stolar, här har vi även en luftvärmepump. Sovrum 1 har en stor dubbelsäng med sängbord och hylla och garderob. Sovrum 2 har vi plaserat två enkelsängar med ett sängbord emellan samt en garderob. Badrummet är rymligt med WC, duschkabin och handfat samt med handukstork. Adrias XLine erbjuder mer utrymme, fler funktioner och mer lyx. XLine tar mobila hem till nästa nivå och ger dig boende med en helt ny stil – med klar ”x-faktor”. Med minimalistisk avantgarde-design på utsidan och modern lyx på insidan. Din egen personliga hotellsvit mitt i naturen. Exteriör Nya XLine har en unik portikdesign, ett arkitektoniskt element som stärker det visuella intrycket ytterligare. Du kan dock även välja XLine med streckkodsmönster i trädesign eller med unika beklädnadsalternativ som aluminium i olika färger. XLine-serien har en unik design och funktioner som betonar entrén med portik, panoramadörrar och färgkombination. Det går att kombinera två färger eller två typer av exteriörbeklädnad för en minimalistisk och unik stil. Interiör XLine är ”designad för livet” och erbjuder innovativa lösningar som prestigekök och badrum i hotellstil. Det finns ett brett utbud av sovmöjligheter och gott om boyta, inomhus och utomhus. De bästa apparaterna, belysning som kan styras och optimerad förvaring gör XLine till ett verkligt hem, samtidigt som den även har exklusiva detaljer som påminner om en hotellsvit.
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
Morgan Nyman AB
"Morgan Nyman AB / WWW.VILLAVAGNAR.COM" är Din kompletta leverantör i första hand av villavagnar. Vi har Sveriges största utbud på nya och begagnade villavagnar fn över 60st i lager. Utöver försäljning av villavagnar har vi även begagnade husvagnar, husbilar, bilar mm till försäljning (inbytes objekt). Vi samarbetar med en rad olika campingar och kan därför ordna med uppställningsplatser om Ni inte har en egen plats idag.
Mer information hittar du på http://www.villavagnar.com

Fler annonser från Morgan Nyman AB