Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 okt. 17:30

Wendl&Lung flygel, modell 218 cm ca 10 år

105 000 kr
Beskrivning
Svart Wendl & Lung flygel modell 218 cm ca 10 år i mycket bra skick. Wendl & Lung är ett Österrikiskt märke som vann Diapason Dór 2007 och 2008 för bästa piano och flygel, världens största klassiska musikpris. 2010 köpte Wendl & Lung upp Feurich som tillhör Topp10 i världen. Flygeln har en stor klang som klarar större lokaler men passar även bra i privata hem. Flygeln har använts till 2 pianokonserter med Helsingborgs symfoniorkester med Hans Pålsson och Zora Mihailovich. Nypris: 245 500 kr Säljes för 105 000 kr. Det har nyligen gjorts en liten genomgång och justering av mekanik. I det ingår en vanlig transport inom Skåne, en exklusiv. flygelbänk, en leveransstämning, en pianolife saver (klimatanläggning) samt 1 års garanti på funktion.
Om företaget
Vi är Sveriges största showroom på nya och begagnade piano och flyglar med ca 300 m2. Etablerat sedan 1996. Gå gärna in på vår hemsida: www.martenssonspianoverkstad.se eller www.feurich.se. Vi har räntefritt på en del av våra instrument. Vi erbjuder räntefritt på vissa instrument Vi innehar UC Guld för högsta kreditvärdighet OBS: Ny Epost: martenssonspiano@gmail.com OBS!
Säljes av
Mårtenssons Piano
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer