Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 feb. 16:41
Volvo EW180 C
Fakta
Modellår
2010
Tillverkad
2010
Beskrivning
Timmar: 10300 Aircon. Hammer hydr. Kip hydr. Hydr. snabbfäste Rotortilt Engcon m/grib Skoppar cm 120, + 200 cm Central smöring Bra modell med Engcon Rotortilt - hastighet 30 km / t. Se fler bilder och priset - klicka på länken nedan.
Säljes av
Fymas Auctions ApS
Fymas Auctions ApSBesök vår butikssidawww.fymasauctions.dk
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inscannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Fymas Auctions ApS
Vi har online-auktion på www.fymasauctions.dk varje dag, både med stora och liten utrustning för entreprenörer och byggande. Priset som visas är startpriset, försäljningspriset är högre. Angående pris och moms: Ni kan bortse från den moms som anges i samband med priset i denna annons. Om ni har ett momsnummer, så skall det inte betalas moms på maskinhandeln mellan Sverige och Danmark. Maskiner kan även visas på kvällar och helger efter övk. - Vi kan ordnar transporter.
Mer information hittar du på http://www.fymasauctions.dk