Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 jan. 13:13
Utställningskök Ek Överfals ink. Nedmontering
119 900 kr
Beskrivning
Vi på Kaptensgården bygger om. Det firar vi med oslagbara priser på utställningskök! Just nu bjuder vi på nedmontering och emballering! Detta kök är i utförande Design ek överfalsat med infrästa handtag. Kombinerade med exklusiva och vackra marmor bänkskivor Emperador Dark polerad yta med fasad kant. Planlimmad Blanco Silgranitvask. Extra djupa bänkskivor 760mm. Köksö med bardel. Kompletta snickerier med diskbänkskåp med sopsortering, lucka för integrerad diskmaskin, halvhögt skåp för ugn och 2st skafferi med utdragbara lådor, väggskåp med hyllplan, bänkskåp med utdragbara lådor och skåp med hyllplan i köksö. Allt ni behöver i köket till ett oslagbart höstpris. Alla våra snickerier är svensktillverkade av svenska snickare, snickerifabriken är naturligtvis miljö-anpassad. Passar inte köket hos er? Kontakta våra utbildade köksarkitekter så anpassar vi kostnadsfritt drömköket till er. Just nu: 119.900:- inkl. moms. Vi bjuder på nedmonteringen och emballering! Försäljningspriset gäller snickerier, bänkskivor och handtag. Frakt tillkommer. Köket går att kompletteras till förmånligt pris: Gaggenau DF260 165 diskmaskin 10.990:- inkl. moms, Ordinariepris: 16.200:- Gaggenau CI282-101 planlimmad häll 15.820:- inkl. moms, Ordinariepris: 25.300:- Dornbracht Eno blandare med utdragbar pip 4.590:- inkl. moms, Ordinariepris: 6.590:- Tags: Ballingslöv, Marbodal, Kvik, Ikea, Kvänum, HTH, Smedstorp
Om företaget
Kaptensgårdens affärsidé är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.
Säljes av
Kaptensgården AB
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.