Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 juli 13:55

Utställningskök Claesson Ekerö ask 60% REA

199 900 kr
Beskrivning
Vi på Kaptensgården bygger om. Det firar vi med oslagbara priser på utställningskök. Just nu 60% rabatt! Detta kök från Claessonsnickeri är i utförande Ekerö täcklaserad Ask innanförliggande med trälådor i ek. Ett av Sveriges mest välgjorda snickerier. Kombinerade med exklusiva och vackra granitbänkskivor Nero sidenmatt yta med rak fasad kant. Exklusiv granitvask med Led- belysning. Hörnkkyl från norska Norcool. Köksö med bardel. Massiv träskiva i ek ovan upphöjd del. Skålhandtag och knoppar i förnicklat utförande. Kompletta snickerier med diskbänkskåp med sopsortering, lucka för integrerad diskmaskin, vitrinskåp med spröjs, väggskåp med hyllplan, vinhylla, öppet väggskåp, bänkskåp med utdragbara lådor, lucka för hörnkyl, 2st högskåp med ugn + mikro, högskåp med utdragbar kromad förvaring, snedställt högskåp med vitrin, avslutningsskåp med utdragbar kromad förvaring och ett med hyllor. Allt ni behöver i köket till ett oslagbart höstpris. Alla våra snickerier är svensktillverkade och snickerifabriken är naturligtvis miljö-anpassad. Passar inte köket hos er? Kontakta våra utbildade köksarkitekter så anpassar vi kostnadsfritt drömköket till er. Just nu: 199.900:- inkl. moms, Ordinariepris: 506.819:- Försäljningspriset gäller snickerier, bänkskivor, hörnkyl och handtag. Frakt tillkommer. Köket går att kompletteras till förmånligt pris: Miele KM6347 induktionshäll 12.990:- inkl. moms, Ordinariepris: 19.300:- Tags: Ballingslöv, Marbodal, Kvik, Ikea, Kvänum, HTH, Smedstorp, Claessonkök
Om företaget
Kaptensgårdens affärsidé är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.
Säljes av
Kaptensgården AB
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på