Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 jan. 13:12
Utställningskök Claesson Dalarö ink. Nedmonte
199 900 kr
Beskrivning
Vi på Kaptensgården bygger om. Det firar vi med oslagbara priser på utställningskök! Just nu bjuder vi på nedmontering och emballering! Detta kök från Claessonsnickeri är i utförande Dalarö överfalsat med sinkade trälådor i ek. Ett av Sveriges mest välgjorda snickerier. Kombinerade med exklusiva och vackra marmor bänkskivor Carrara Arabescato polerad yta med antikkant. Bakkantslist hålkäl i samma material. Vacker porslinsvask från Villeroy & Boch. Bänkkyl 80cm från norska Norcool. Dornbracht blandare Tara. Porslinshandtag och knoppar i tennoxid. Kompletta snickerier med diskbänkskåp med sopsortering, lucka för integrerad diskmaskin, bänkstående vitrinskåp med spröjs, väggskåp med hyllplan, bänkskåp med utdragbara lådor, smålådor och öppna klassiska hyllor. Allt ni behöver i köket till ett oslagbart höstpris. Alla våra snickerier är svensktillverkade av svenska snickare, snickerifabriken är naturligtvis miljö-anpassad. Passar inte köket hos er? Kontakta våra utbildade köksarkitekter så anpassar vi kostnadsfritt drömköket till er. Just nu: 199.900:- inkl. moms. Vi bjuder på nedmonteringen och emballering! Försäljningspriset gäller snickerier, bänkskivor och handtag. Frakt tillkommer. Köket går att kompletteras till förmånligt pris. Tags: Ballingslöv, Marbodal, Kvik, Ikea, Kvänum, HTH, Smedstorp, Claessonkök
Om företaget
Kaptensgårdens affärsidé är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.
Säljes av
Kaptensgården AB
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.