Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 jan. 13:19
Utställningsex. Norcool Cave 20 BU Vinkyl
10 490 kr
Beskrivning
Vi på Kaptensgården bygger om. Det firar vi med oslagbara priser på utställningsprodukter! Cave 20 BU är en liten och elegant vinkyl för integrering i bänkskåp. Den är liten och därmed extra utrymmessnål. Cave 20 BU har en kapacitet på ca 16 st. 75 cl standardvinflaskor. Eftersom den har två zoner, som kan regleras oberoende av varandra, kan du enkelt välja rätt temperatur mellan 618 °C för att få det perfekta glaset rött eller vitt vin eller rosévin. Cave 20 BU har fått den tyska utmärkelsen Plus X Award för kvalitet och design. Produktfördelar: Kapacitet på ca 16 st. 75 cl standardvinflaskor Hyllor i ek och aluminium av hög kvalitet Elektronisk display Tonad glasdörr med härdat säkerhetsglas och UV-skydd LED-belysning samt automatisk dimning när dörren öppnas/stängs Låg energiförbrukning (energiklass A+) Två oberoende reglerbara temperaturzoner i en och samma vinkyl Den övre och nedre zonen kan ställas in på 618 °C. Nischmått: B 300/H 845/D 580 mm Just nu: 10.490:- inkl. moms, Ordinariepris: 15.014:- Frakt tillkommer på priset! Tags: Dometic, Norcool, Liebherr, Miele, Gaggenau
Om företaget
Kaptensgårdens affärsidé är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.
Säljes av
Kaptensgården AB
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas.