Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 jan. 13:17
Utställningsex. Dometic Macave S118G Vinkyl
14 990 kr
Beskrivning
Vi på Kaptensgården bygger om. Det firar vi med oslagbara priser på utställningsprodukter! Service när den är som bäst: rött och vitt vin kan serveras direkt från MaCave S118G. Vinflaskorna lagras i två separata temperaturzoner som kan ställas in individuellt på den perfekta serveringstemperaturen för respektive vin. Standardversionen av det här eleganta, kompressordrivna vinkylskåpet rymmer 118 flaskor. Med hjälp av tillbehör (lagringshyllor) kan kapaciteten utökas till 198 flaskor. Kan användas för inbyggd montering eller fristående. Just nu: 14.990:- inkl. moms, Ordinariepris: 20.705:- Frakt tillkommer på priset! Tags: Dometic, Norcool, Liebherr, Miele, Gaggenau
Om företaget
Kaptensgårdens affärsidé är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.
Säljes av
Kaptensgården AB
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas.