Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 mars 12:18

Svenskaklockor.se - klockor till ett bra pris (fri frakt)

Beskrivning
Tjenare! Är du trött på att din smartwatch har slut på batteri? Då behöver du en riktig klocka! Våra klockor är tidlösa hantverk som du kommer känna stolthet att bära. Vi har Sveriges bästa priserna på många olika modeller. Du blir förvånad över hur mycket du får för pengarna. Vår e-handel svenskaklockor.se erbjuder prisvärda klockor med 12 månaders fabriksgaranti samt fri, spårbar, helförsäkrad och miljövänlig frakt. Alla klockor skickas från vårt svenska lager och levereras inom 1-3 arbetsdagar. Vi hoppas att du finner en klocka som tilltalar dig, eller kanske som en gåva till någon speciell. Länk: https://www.svenskaklockor.se/butik I utbudet finns klockor från: Pagani Design, Seiko, Orient och Boderry Ring gärna om du har några frågor gällande våra produkter.
Om företaget
Svenskaklockor.se är en e-handel som specialiserar i mekaniska klockor. Vi har som huvudmål att förse våra kunder med prisvärda klockor och en kundservice i världsklass.
Säljes av
svenskaklockor.se
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer