Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 jan. 23:29

Svart självspelande flygel,Weber,1921

50 000 kr
Beskrivning
Svart Självspelande flygel av märket Weber pianola Piano, Duo-Art, The Aeolian co, LTD från 1921 med elektroniskt luftsystem. Renoverat av Douglas Heffer i slutet på 90-talet som är Frankrikes ledande av självspelande pianon. Det är även bytt stämnaglar och nya bas- och diskantsträngar. Luftsystemet har nyligen lämnats in för restaurering med bland annat ny motor. Det kommer med ca 15 rullar. Kund får stå för vissa efterjusteringar. Flygeln säljs i befintligt skick. Det ingår en vanlig transport inom Skåne, + 8000 kr inom Göteborg-Stockholm
Om företaget
Vi är Sveriges största showroom på nya och begagnade piano och flyglar med ca 300 m2. Etablerat sedan 1996. Gå gärna in på vår hemsida: www.martenssonspianoverkstad.se eller www.feurich.se. Vi har även räntefritt på våra instrument. Vi har även hyrköp, ring för mer information! Vi erbjuder räntefritt. Vi innehar UC Guld för högsta kreditvärdighet.
Säljes av
Mårtenssons Piano
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer