Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 mars 13:30

Våren är kommen och med det massa erbjudande

7 495 kr
Beskrivning
ALLA VÅRA NYA CYKLAR KOMMER MED 3 MÅNADERS FÖRSÄKRING MED SOLID, + GARANTI PÅ CYKELN. NI KAN ÄVEN DELBETALA MED RESURSBANK 36 MÅN RÄNTEFRITT Unisexcykeln som skapar habegär hos den designmedvetne. I sadeln på Nytan cykel tar du dig fram med stil. Ramen är inte bara fin att se på, den är också stabil med lågt insteg som gör den lätt att kliva av och på. Du sitter skönt i den mjuka komfortsadeln med retrolook. Nytan har en pakethållare framtill som ger cykeln både visuell karaktär och en praktisk funktion, då du med AVS klicksystemet enkelt kan sätta på och ta av korgar och väskor. Denna cykel är komplett utrustad med skärmar, stöd, lås belysning. Här med sju växlar, fotbroms samt skivbroms fram
Om företaget
Banks cyklar AB Bankgatan 15b 22352 Lund Vi är en ledande cykelbutik i Lund, Vi kan cyklar NR1 på begagnade och Nya cyklar Vi har allt för hela familjen, för oss är kvalité och omsorg viktigare än något annat, därför tar vi hand om dig som en familjemedlem när du köper din cykel, tillbehör eller reperation hos oss. Mån-fre : 9-18 lör: 10-15 Hjärtligt välkomna!
Säljes av
baaankscyklar
Trygg affär
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen.I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.

Andra har även tittat på