Gå direkt till innehållet
Inlagd: idag 10:50

Septic Clean Drain - Avloppsrening

931 kr
Beskrivning
Septic Clean Drain är en unik blandning av bakterier och enzymer som används för att förhindra och minska avfall i VVS-och septiksystem. Vår bakterier/enzym-koncentration är antagligen den kraftfullaste på marknaden och levereras i pulverform, för att bibehålla styrkan och maximera effektiviteten. Septic Clean Drain Miljarder bakterier som arbetar 24/7 Septic Clean Drain är den enkla, snabba och miljövänliga avloppsreningen. Septic Clean Drain är en unik produkt för trekammarbrunnar, pumpbrunnar, fettavskiljare, minireningsverk, infiltrationer och slutna tankar. Tar bort obehaglig lukt, bryter ner fett, fekalier och toalettpapper. Förebygger och reducerar fettuppbyggnad i rörledningar och tankar. Bryter ner hushållskemikalier och reducerar slam. Avloppssystem med Septic Clean Drain behöver inte slamtömmas varje år utan tester visar att mellan 4 till 7 år räcker. Septic Clean Drain innehåller miljarder bakterier och när dom äter fördubblas dom i antal var 30 minut. Var och en äter sin egen vikt i avfall varje minut och bäst av allt, dom sover aldrig! - Tar bort obehaglig lukt - Bryter ner fett, fekalier och toalettpapper - Förebygger och reducerar fettuppbyggnad i rörledningar och tankar - Bryter ner hushållskemikalier - Kraftigt reducerar slam Pris Septic Clean Drain endast 745 kr+moms (1.5 kg).
Säljes av
EMR Nordic AB
EMR Nordic ABBesök vår butikssidawww.emr.nu
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
EMR Nordic AB
Premium-produkter för Entreprenad, Åkeri och Lantbruk. Direkt från tillverkare utan dyra mellanhänder, vi har inga säljare som bjuder på kaffe, men vi ger dig låga priser. Beställ direkt i e-butiken: www.emr.nu
Mer information hittar du på http://www.emr.nu

Fler annonser från EMR Nordic AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer