Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 juli 18:07

Sandström Classic 495 S Sidopulpet Ny

70 300 kr
Fakta
Längd
4,95 meter
Beskrivning
Svensktillverkad av "familjen Uttern"! Classic 495 har liksom övriga Classic-modeller ett traditionellt klinkimiterat utförande, med kraftig köl, bred durk och en helgjuten reling. Det här ger båten ett fantastiskt stabilt skrov, och den mycket bäriga aktern gör att 495 klarar ett brett register av motorer. Mittoftens utformning gör att den kan lätt passeras på bägge sidor. Den kan tas bort eller flyttas om du vill. Classic 495 en välbyggd, robust och trygg allroundbåt som är lämpad för både fisketuren, familjeutflykten, vattensport och transporter. 495 har ett stilfullt utseende och mycket bra komfort med ordentliga och praktiska stuvutrymmen. Under aktertoften finns ett torrt utrymme och under mittoften ryms bl a en extra tank. Regnlänsande durk är en annan praktisk detalj, som för övrigt finns hos hela Classic-familjen. Brandsläckare, stuvfack, regnläns, åror, bad/räddningsstege, dyvika, låsögla klass 3. Classic 495 är självklart CE-märkt och har tre års garanti! 1 person, 50 hk motor ger ca 30 knop Längd: 4,95 m Bredd: 1,95 m Vikt: 360 kg Avsedd för: 5 pers Rek motor, lång rigg: 20-50hk SIN-C495 Tillbehör: - Förpulpits styrbord/babord - Akterräcken längsgående på babord och styrbord sida. Pris för båt med sidopulpet komplett med vindruta samt rostfri båge med lanternor: 70 300:- Kontakta oss för pris på kampanjpaket med en fyrtakts Honda BF 50LRTZ, batteri, reglagewirar och g.k. motorlås. Monterat och klart för sjösättning!
Säljes av
Båtbutiken i Lomma
Båtbutiken i LommaBesök vår butikssidawww.batbutiken.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Båtbutiken i Lomma
Välkommen till Båtbutiken! Vi har bra priser på det mesta: - Båtar - Motorer - Marinelektronik - Fiske - Tillbehör - m.m. Våra fasta öppettider är: Tis - fre 10-18 Lör 10-13 Obs! Vi har stängt på måndagar!
Mer information hittar du på http://www.batbutiken.se

Fler annonser från Båtbutiken i Lomma