Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 nov. 13:31
Salt/grus-spridare / bra kvalitet spridare
21 900 kr
Beskrivning
Pris :17,520 kr exkl moms. SALT/GRUS-SPRIDARE / KVALITETS SPRIDAREN NU I UPPDATERAD VERSION GEN 2 AV SALT DROG FRÅN DEXWAL (byggd i Europa) BEGRÄNSAT ANTAL KVAR SÅ FÖRST TILL KVARN...... ATV Kvalitets spridare Salt Drog DEXWAL. Vår absolut bästa spridare som är av mycket hög kvalite ! (Europa tillverkad) SALT DROG...... För er som behöver en pålitlig spridare när vintern verkligen är här. Denna spridare går ej att jämföra med våra billigare spridare. Den här är för de som bedriver yrkesmässig användning, eller till personer som vill ha en produkt med ett bekymmersfritt ägande i många år. Saltspridare Salt Drog kan monteras på allt från traktor, bil , olika sorters truck , terränghjuling , fyrhjuling / ATV m.m. (Har ni ej dragkrog så tillverkar vi ett fäste som passar ert fordon) Drivningen av tallriken sker med en stark elektrisk motor . Det enda som krävs är att fordonet är utrustat med 12 volts elsystem samt klarar att bära maskinen på en 50 mm dragkula. Finns adapter så man får en extra dragkrokskula.(tillval) Direkt anslutning till batteriet. Komplett kablage. Styrs via en fjärrkontroll . Funktioner för anti-klumpbildning .(Vibrator ingår) Tanken är tillverkad av slagtålig plast på 110 Liter som aldrig rostar. Det ingår ett rullbart förvaringsställ till spridaren när du inte använder den. Hela elkablaget inklusive manöverpanel är färdigmonterat helt fuktskyddat, så det ända du behöver göra är att montera det till 12 Volt och montera manöverpanelen där du vill ha den, lång kabel för det ska passa de flesta maskiner och fordon. DETTA ÄR BARA EN AV UTBUDET PÅ SPRIDARE, HAR STÖRRE SPRIDARE TILL ENTREPRENAD OCH TRAKTORER mm Vi har även auktoriserad verkstad med välutbildade tekniker med lång erfarenhet av Atv och motorer. Samt senaste utrustningen samt diagnosinstrument . För er trygghet. CFMOTO TGB Fri Leverans i Skåne. Vi erbjuder även finansiering från 0 Kr kontant via Wasa Kredit AB. Öppettider Måndag-Fredag 07.30-16.30 Lunch 12.00-13.00. VÄLKOMNA
Säljes av
ATV & MC Service i Höör AB
ATV & MC Service i Höör ABBesök vår butikssidawww.atvsweden.eu
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.Använd istället Blocketpaketet.
ATV & MC Service i Höör AB
Skånes största ATV & UTV Specialist. www.atvservice.eu Bra fraktvillkor i hela landet. Demomaskiner för provkörning Öppettider Mån-Fre 07,30-16,30 Eller enligt avtalad tid på helg & kvällar. Finansiering via Wasa Kredit 0 Kr kontant Vi samarbetar med erkänt kända fabrikat och leverantörer från hela värden. Exempelvis CFMOTO, TGB, SMC, SUZUKI, PGO, FANTIC MFL Vi har även auktoriserad verkstad !!
Mer information hittar du på http://www.atvsweden.eu