Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 okt. 13:08

Quad ATV 150cc - Demoexemplar

11 000 kr
Beskrivning
Vi säljer flertalet av våra demoex i butik, hör av er vad ni är ute efter. Denna ATV Quad 150cc är ser och är tuff att vara ute och köra med. Ordinarie butikspris: 13,890:- ATV X-pro Quad 150cc En mycket populär sportquad till ett fantastiskt pris! Vår ATV X-Pro Quad 150cc erbjuder riktigt god prestanda med en snygg design. Chassit är stabilt med en sportig karaktär, samt med den stela bakaxeln så är den enkel att kontrollera i kurvorna. ATV X-Pro Quad rekommenderas från ca 10-12 år och uppåt. Maskinen är otroligt lättkörd med riktigt bra väghållning! Eftersom att gasen är ställbart reglerad så kan även de som är nybörjare köra den med stor trygghet. Denna ATV är en perfekt nöjesmaskin sommar som vinter, den tål tuffa tag och kommer ge hela familjen mycket nöje till ett lågt pris. Motor och växellåda Den driftsäkra 4-taktsmotorn tar dig lätt fram på tuffa underlag. Motorn har både el- och kickstart. Med den helautomatiska drivningen så är det endast till att gasa och bromsa. Hjul och bromsar Stabila hjul med rejäla grovmönstrade däck som ser till att du får maximalt grepp även på löst underlag. För att du ska få en så effektiv bromsverkan som möjligt har vi utrustat ATV X-Pro Quad med trumbroms fram och hydraulisk skivbroms bak. Ram och chassi Slitstarkt chassi och tålig stötfångare som ser till att både du och maskinen skyddas mot yttre stötar. För att öka maskinens tålighet har ATV X-Pro Quad hasplåtar under både motor och backaxel som ser till att stenar och rötter inte ska kunna göra skada på maskinen. Med ställbar fjäderförspänning fram och bak ger detta dig möjligheten att få den perfekta dämpningen för din kroppsvikt. Ha kul med ATVn när du vill under dagen, med tilltagna framljus och bakljus kan du köra i mörker med god sikt och synlighet. Övrigt Glöm inte att köpa till olja! ATV´n levereras med en transportolja som ska bytas efter en kortare inkörning. Låt motorn gå på tomgång så att oljan får jobba runt i motorn. Låt sedan motorn bli kall och byt oljan till ny. Vi rekommenderar 4-takts olja delsyntet 10W/40 (artikelnummer 10-000031). VIKTIGT att oljan är avsedd för våtkoppling (MC-olja) om ni köper oljan på annat ställe. Det åtgår strax under 1 liter vid oljebyte, exakt oljemängd framgår i den medföljande manualen.
Säljes av
Motorsweden Åstorp
Motorsweden ÅstorpBesök vår butikssida
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Motorsweden Åstorp
Välkomna till MotorSweden i Åstorp Ji-Te Gatan 2. Här finner ni alltid ett stort utbud av nya Mopeder, atv 49-250cc. Dirtbike, Elcyklar mm av märkena VIARELLI, KSR Moto samt Lambretta. Vi har utbildad och kunnig personal i verkstan som servar och reparerar alla våra egna märken. Samt ett stort utbud av reservdelar hemma. Öppettider: Må-Fre: 13.00-16.30 Torsdagar: 13.00-18.00 Lördag 09.00-13.00 Motorsweden Åstorp Adress: Ji-Te gatan 2 Telefon: 042-3110406 E-post: anders@motorsweden.se

Fler annonser från Motorsweden Åstorp

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer