Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 nov. 14:47
Partytält PLUS 5x8m PE, Vit, Festtält, Öltält
3 940 kr
Beskrivning
Kvalitetspartytält PLUS med ett starkt överdrag och stora fönster för stor ljusinflöde. Stark ram gjord av galvaniserade stålrör. De dubbla kardborreband-vindstoppssystemet säkerställer ett behagligt inomhusklimat utan drag. Ett partytält PLUS ger dig ett funktionellt och billigare alternativ till våra PVC-partytält. Bredd: 5,00 m. Längd: 8,00 m. Sidohöjd: 2,00 m. Nockhöjd: 2,75 m. Port (BxH): 1,45x2/3,7x2 m. Port: Dörröppning med kardborreband i båda ändväggarna. Takduk: Kraftig presenningsduk i polyetylen 200 g/m² Sidoväggsduk: Kraftig presenningsduk i polyetylen 200 g/m² Ram: Galvaniserade stålrör Rör/rördelar: 38x1,1 / 42x1,2mm Antal personer: 40-53 Färg: Vit UV-resistant: UV-resistent Vattentät: 100% Vattentät Vikt: 96 kg. Inkluderet: Jordspett PRODUKTINFO: - Kardborreöppningar i båda ändväggarna - Dubbla kardborreband-vindstoppssystem säkerställer ett behagligt inomhusklimat - Ett av våra mest populära och mest sålda partytält - Ram med galvaniserade stålrör - Sidoväggar med 8 m långa sektioner med stora georgiska stilfönster - De stora fönstren säkerställer ett stort ljusinflöde Partytält är perfekta för många olika tillfällen - privata evenemang och fester samt professionella event. Våra PE Partytält är prisvärda och ett perfekt alternativ till de vanligtvis dyrare märkena i PVC. Oavsett vilket partytält du föredrar erbjuder vi partytält i många olika storlekar, kvaliteter och mönster. Dancover har många års erfarenhet av att utveckla partytält. Ett partytält skapar en perfekt atmosfär för viktiga tillfällen som bröllop, konfirmationer, födelsedagar, examen och andra stora evenemang. Ett vackert och funktionellt partytält kommer också att vara perfekt för de flesta typer av professionella evenemang i samband med en marknad, en produktlansering, teambuilding, företagspicknick och många andra evenemang. PE Partytält PLUS erbjuder en stark konstruktion med en ram tillverkad av galvaniserade stålrör låsta med bultar i kombination med ett 100 % vattentätt polyetylenskydd. Partytältet levereras med avtagbara sidoväggar och ändväggar. De stora georgisk-stiliga fönstren längs sidorna ger ett vackert ljusinflöde. Observera att våra PE-partytält PLUS är gjorda endast för kort användning. Partytälten är konstruerade med ett öga för enkel montering och kort tids användning. Om ditt partytält ska monteras under en längre period rekommenderar vi våra PVC-modeller eller vår professionella uppställning i kraftigt aluminium och mycket stark PVC! Vi rekommenderar att du köper ett säkerhetspaket med stormband och markpinnar för att säkra ditt partytält vid blåsigt väder. Var noga med att läsa den allmänna säkerhetsanvisningen innan du monterar ditt partytält. Reservdelar tillgängliga för ditt partytält Varje partytält består av flera olika delar och till och med för det mest robusta partytältet sker olyckor - eller delar blir förlorade. Det är därför vi erbjuder reservdelar till ditt PE partytält PLUS.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Dancover
Vi är stolta över att kunna erbjuda professionella, funktionella och kvalitativa lösningar för alla situationer där man behöver täcka något, tillfälligt eller permanent. Vi säljer våra produkter till både fackfolk och privatpersoner. Vårt starka sortiment av märkesvaror markerar Dancovers engagement på marknaden, för att skapa hållbara lösningar under en lång tid.
Mer information hittar du på http://www.dancovershop.se