Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 mars 10:41

Panasonic AF 42,5/1,7 G Lumix ASPH Power OIS

2 990 kr
Beskrivning
Panasonic AF 42,5/1,7 G Lumix ASPH Power OIS I fint skick, inkl motljusskydd samt låda. Ett mycket snabbt objektiv som är perfekt för sport- och porträttfotografering. Objektivet är konstruerat med 10 linselement i 8 grupper, varav en av linserna är asfärisk. Bildvikeln på 42,5mm motsvarar 85mm i småbildsformat och är en mycket lämplig bränvidd för fotografering av porträtt och motiv. Den maximala bländaren på f/1,7 ger en fin bakgrunsoskärpa och bokeh, samt möjligör användade i sämre ljuförhållanden. Objektivet har även en inbyggd bildastabilisator (POWER I.O.S) vilket hjälper till att få skarpa bilder. Trots detta väger objektivet enbart 130g och är således ett smidigt alternativ som får plats i varje kameraväska. mattssonsfoto.se
Säljes av
Mattssons Foto & Video AB
Mattssons Foto & Video ABBesök vår butikssidawww.mattssonsfoto.se/
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Mattssons Foto & Video AB
För att köpa våra varor med kort eller faktura så hör av dig till oss på telefon , mail eller vår chattfunktion på hemsidan. För vanliga frågor & svar , besök: https://www.mattssonsfoto.se/begagnat-2 >> Alla priser som anges är inklusive moms >> 3 Månaders garanti på begagnade varor.
Mer information hittar du på http://www.mattssonsfoto.se/

Fler annonser från Mattssons Foto & Video AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer