Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 jan. 20:03

Övriga - Apollo ATV 70cc Automat

5 500 kr
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Övriga - Apollo ATV 70cc Automat Mätarställning: -1 mil Färg: Blå Typ: 4-hjuling Ta del av vår pågående REA av foto - och demoexemplar för att göra plats för kommande nyheter. Observera att dessa modeller ej är en del av vårt ordinarie sortiment och därav är det den faktiska modellen som visas som vi säljer och omgående reserveras på vår hemsida vid beställning. Först till kvarn gäller! För att se våra modeller i detta segment, besök www.motorhandel.se/demo ATV Hummer 70cc Helt ny, tidigare monterad för fotografering. Hummer 70cc är en häftig och unik barnfyrhjuling med automatisk växellåda som även klarar tyngre belastning. Modellen har funnits en längre tid men denna versionen från Apollo är helt klart den bästa vi har haft hittills. ATV:n bygger på beprövade modeller sedan tidigare men har i de senaste generationerna blivit både längre och bredare vilket gör att den får lite extra markfrigång och bättre stabilitet. Den har en funktionell pakethållare bak och en bred sadel vilket underlättar om man behöver åka en vuxen och ett barn samtidigt. En rejäl stötfångare fram ger bra skydd och bidrar till det tuffa utseendet som påminner om stora arbetsfyrhjulingar. Dessutom kan man fästa mindre packning på gallerna samt att de gör det mer praktiskt om man behöver lyfta/ binda fyrhjulingen. Rekommenderas till förare från ca: 5-6 år och uppåt.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
motorhandel.se
För mer information och beställning besök oss på www.motorhandel.se Hemleverans inom hela Sverige på vanligtvis 1-3 arbetsdagar. Välj mellan en rad olika betalnings - och finansieringslösningar, såsom faktura, delbetalning kortbetalning etc. Försäljning 042 - 15 06 56 Telefontider försäljning: mån-fre 09.00 - 12.00 Helgdagar Stängt
Mer information hittar du på http://www.motorhandel.se

Fler annonser från motorhandel.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer