Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 apr. 09:48

Nikon AF-S DX 18-300/3,5-5,6 G ED VR

5 990 kr
Beskrivning
Nikon Nikkor AF-S DX 18-300 mm f/3,5-5,6 G ED VR Demo I nyskick, med motljusskydd,fodral samt låda. 1 års garanti 16,7x zoomobjektiv för DX-formatet med praktiska brännvidden 18300 mm (motsvarighet i FX/35 mm-format: 27 till 450 mm) Vibrationsreduceringssystemet VR II ger flexiblare fotografering med handhållen kamera och låter dig använda upp till 3.5* steg längre slutartider. Den maximala bländaren är f/5,6 i telefotoläget. Ett zoomlås håller objektivet på plats när det inte används. Den rundade diafragmaöppningen med nio lameller gör att element som inte är i fokus smälter in i varandra. Tre ED-glas och tre asfäriska linselement ger hög upplösning och utmärkt kontrast. SWM (Silent Wave-motor) ger tyst och snabb autofokus. Kompakt och lätt design för ett objektiv med den här brännvidden. mattssonsfoto.se
Säljes av
Mattssons Foto & Video AB
Mattssons Foto & Video ABBesök vår butikssidawww.mattssonsfoto.se/
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Mattssons Foto & Video AB
För att köpa våra varor med kort eller faktura så hör av dig till oss på telefon , mail eller vår chattfunktion på hemsidan. För vanliga frågor & svar , besök: https://www.mattssonsfoto.se/begagnat-2 >> Alla priser som anges är inklusive moms >> 3 Månaders garanti på begagnade varor.
Mer information hittar du på http://www.mattssonsfoto.se/

Fler annonser från Mattssons Foto & Video AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer