Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 mars 10:05

Nikon AF-S 24/1,8 G ED

5 690 kr
Beskrivning
Nikon Nikkor AF-S 24/1,8 G ED I fint skick, inkl motljusskydd, fodral samt låda. 1 års garanti Demo Snabbt objektiv på 24 mm med fast brännvidd: Ultravidvinkelobjektiv i FX-formatet med 24 mm brännvidd (36 mm tillsammans med SLR-kameror från Nikon i DX-format). Utmärkt för landskap, arkitektur, interiörer och gatubilder samt filmning. Ljusstark bländare på f/1,8: ger distinkta bilder med grunt skärpedjup och vacker, jämn bokeh. Dra nytta av flexibiliteten med att fotografera med snabbare slutartider, och få tydligare bilder i svagt ljus samt en ljusstark sökarbild. Kompakt och lätt: den behändiga utformningen gör det här objektivet till en bra reskamrat som du enkelt kan bära med dig. Högupplösta bilder: det här objektivet är en utmärkt partner till högupplösta D-SLR-kameror och ger enastående skärpa och kontrast över hela bilden. Den optiska konstruktionen ger vackert återgivna bilder och filmer. Utmärkt optisk prestanda: två ED-glaselement (Extra-Low-Dispersion) ger bilder med extra låg färgspridning, och två asfäriska linselement som säkerställer klara, tydliga bilder. Förvrängningen är otroligt väl kontrollerad för en så pass stor brännvidd och de flesta former av aberration och färgspridning reduceras effektivt. Nano Crystal Coat: minskar ghost-effekter och linsöverstrålning avsevärt, även i motljus. Silent Wave-motor (SWM): ger tyst och exakt autofokus. Minsta fokusavstånd: 0,23 m. Kom enkelt nära motiven så att de fyller hela bilden. mattssonsfoto.se
Säljes av
Mattssons Foto & Video AB
Mattssons Foto & Video ABBesök vår butikssidawww.mattssonsfoto.se/
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Mattssons Foto & Video AB
Vår butik ligger i Lund på Klostergatan 3 precis vid domkyrkan. Vi har också en vanlig butik på nätet med stort sortiment av kamerautrustning, album och ramar! Välkommen till www.mattssonsfoto.se Tips!: Alla priser som anges är inklusive moms, även begagnat.
Mer information hittar du på http://www.mattssonsfoto.se/

Fler annonser från Mattssons Foto & Video AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer