Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 mars 17:52

Motionscykel Master B20 HYRKÖP 499kr/mån

5 990 kr
8 388 kr
Beskrivning
Motionscykel B20 Utmanande motionscykel för hemmaträning Master B20 är enkel att börja träna med även för den ovane. Denna modell av motionscykel har en snygg design och är ändå väldigt praktisk och funktionell.Motståndet är magnetstyrt och ger möjlighet att träna med många olika träningsprogram på olika träningsnivåer. Prova på ! Hyr i tre månader à 499 kr och testa, vid eventuellt köp efter prövotiden avräknas all erlagd hyra och du betalar resterande 4493 kr (adm avg 100 kr tillk). Totalpris för tre månader är 1597 kr. Vi har cykeln uppställd i vår butik så det går bra att komma förbi och titta och känna på den.
Säljes av
Gelwel Uthyrning & Cykel
Gelwel Uthyrning & CykelBesök vår butikssidawww.gelwel.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Gelwel Uthyrning & Cykel
Som servande fackhandel hjälper vi dig att välja rätt vara för dina behov. Alla maskiner för utomhusbruk levereras alltid monterade och testade färdiga för användning Dela upp betalningen räntefritt. Vi erbjuder räntefri betalning 1-24månader via Resurs Bank, ev uppl/avi avgift tillkommer.
Mer information hittar du på http://www.gelwel.se

Fler annonser från Gelwel Uthyrning & Cykel

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer