Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 mars 13:30

Vårerbjudande kanon erbjudanden

6 495 kr
Beskrivning
3 MÅNADERS FÖRSÄKRING MED SOLID INGÅR, SAMT KAN MAN DELBETALA MED RESURSBANK UPP TILL 36MÅN RÄNTEFRITT Det här är en cykel som är lika omtyckt av killar som av tjejer av unga såväl som gamla. Treväxlade Karin har mycket gemensamt med våra allra första damcyklar. Den karakteristiska svängda ramen skapades för över hundra år sedan och ett halvt sekel senare hade den mognat färdigt och fått det utseende som vi än idag håller fast vid. Sedan dess har modellen uppdaterats och förfinats med jämna mellanrum. Nuförtiden tillverkas ramen i aluminium istället för stål och så gott som alla komponenter har fått en ordentlig ansiktslyftning jämfört med vad de äldre släktingarna utrustades med. Däcken rullar bättre, sadeln är skönare, handtagen ergonomiskt utformade och både växlar och bromsar har blivit enklare och effektivare. Karin finns i svart, vitt, petrol, brunt och ljusblått och är standardutrustad med rejäla skärmar i plåt, pakethållare, cykelkorg, lås, stöd, ringklocka, reflexer och belysning.
Om företaget
Banks cyklar AB Bankgatan 15b 22352 Lund Vi är en ledande cykelbutik i Lund, Vi kan cyklar NR1 på begagnade och Nya cyklar Vi har allt för hela familjen, för oss är kvalité och omsorg viktigare än något annat, därför tar vi hand om dig som en familjemedlem när du köper din cykel, tillbehör eller reperation hos oss. Mån-fre : 9-18 lör: 10-15 Hjärtligt välkomna!
Säljes av
baaankscyklar
Trygg affär
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen.I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.

Andra har även tittat på