Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 dec. 15:41
Lyxigt SPA i rostfritt stål
Beskrivning
Lyxiga badtunnor med eller utan trappa tillverkade i hygieniskt rostfritt stål. Isolerade med polyuretan / cellplast för snabbare uppvärmning. Ställ vedpoolen på marken BADA SAMMA KVÄLL! installera i mark eller terrass vid tillfälle. Med trapp får du en lyxig minipool, lyft ur kaminen och du förvandlar din badtunna till en svalkande minipool sommartid! Med trapp får du inte bara en lyxig badtunna, utan även 2-3 extra sittplatser för dom allra minsta, med möjlighet att välja sitthöjd. Hygieniskt material: I rostfria vedpooler finns inget trävirke som torkar, ruttnar eller skapar grogrund för bakterietillväxt. Rostfritt stål är även opåverkat av solens UV strålning och åldras och spricker därför inte som plast. Rostfritt stål är formstabilt, håller att grävas ned i mark utan förstärkning, klarar dom höga temperaturerna som man vill ha utan att mjukna. Rostfritt stål ett är ett extremt hygienisk och lättskött material idealiskt pooler, swimmingpool. Höjer fastighetsvärdet: En Modulpool nedsänkt i din terrass eller omgärdad av en vacker stensättning i din trädgård, ger dig inte bara ett svalkande bad sommartid ett ångande hett Termalbad vintertid, utan den även höjer värdet på din fastighet, normalt mer än anskaffnings-kostnaden! Poolen på första bilden är en Excellent Kvadrat med trappa.
Säljes av
ModulPool Sweden AB
ModulPool Sweden ABBesök vår butikssidavedpool.se/badtunnor/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
ModulPool Sweden AB
Vedpool är en badtunna / minipool som är tillverkad i hygieniskt rostfritt stål och kan isoleras med cellplast/polyuretan. Vedpool är svensktillverkad (tillverkas i Rättvik) och är mönsterskyddad i 27 länder. Visas i MÖLNLYCKE, RIMBO, RÄTTVIK OCH HÄRNÖSAND Vi erbjuder delbetalning, fråga oss om villkor.
Mer information hittar du på http://vedpool.se/badtunnor/