Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 feb. 11:01

Husqvarna 125 lätt mc

47 000 kr
Fakta
Modellår
2004
Tillverkad
2004
Beskrivning
Hej, då var det dags att sälja Husqvarnan. Det är en 125cc som är A1 reggad(lätt mc). Det är en mycket fin och välvårdad motorcykel med kvitto på hur mycket delar som helst. Nu för någon enstaka timme sedan var kolven även bytt. Sitter några fräcka saker på den just nu oxå. Exempelvis ett doma racing avgassystem, led ramp och en mycket dyr digital koso hastighetsmätare. Utöver det medföljer även en hel del delar. Som en mängd drev, orginal avgassystem, ny fmf ljuddämpare, alla orginal ljus, original regskyltshållare, orginal hastighetsmätare, mm. Den är även nyligen besiktigad och den kan köras till 2022-04-30. Mvh Melvin
Säljes av
melvin
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer