Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 nov. 11:42
HR 460 Fishing
155 000 kr
Fakta
Längd
4,60 meter
Beskrivning
HR 460 Fishing Båtens stora öppna ytor gör att båten passar bra för både fiske och transport men även sol och badutflykter där hela 5 personer kan åka med i båten. HR 460 Fishing är förberedd för att enkelt kunna utrustas för 3 typer av fiske: Vertikalfiske kan utrustas med stolar, frontmonterad motor, fiskeplan. Trollingfiske särskilt utformade platser för djupriggar, kan utrustas med fäste för extra motor. Spinnfiske Stora öppna ytor, kan utrustas med fiskeplan så att även sittytan i fören kan användas för fiske. Vi har utrustat detta ekipage med följande utrustning: Mercury F50 ELPT EFI Fiskdäck Spöhållare Motor Guide Xi5 55FW 54" 12VFP SNR GPS Lowrance Ti5 Motorlås Securmark Fogelsta Självklart kan man byta ut tillbehören som vi har i annonsen eller lägga till tillbehör, så som pulpetöverdrag, gångramp till trailer osv. Tveka inte att höra er för mer info eller om ni har frågor. Välkomna in i butiken!
Säljes av
Motor & Marin Bäckaskog
Motor & Marin BäckaskogBesök vår butikssidawww.motormarin.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Motor & Marin Bäckaskog
Motor Marin i Bäckaskog grundades 1961. Vi erbjuder service, reparationer, vinterförvaring och marinelektronik. Auktoriserad vrkstad för Mercury, Suzuki, MinnKota & MinnKota Talon Återförsäljare till Linder, Hr Boat, Straweld, Crestline Mercury & Suzuki Brenderup Trailer Humminbird, Lowrance, Minnkota, Motor Guide, Garmin. Vi hjälper till med att förmedla din båt. Vi kan hjälpa till med finnansiering via Nordea. Vår Service, Din Trygghet! Välkommen till Motor Marin I Bäckaskog!
Mer information hittar du på http://www.motormarin.se