Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 apr. 19:25

Halvautomat hagel-Adler Tactical Hunter

7 950 kr
Beskrivning
Nu är den här, den efterfrågade och uppdaterade Tactical Hunter. som vi introducerar för endast 7950 kr. Efterfrågad av många och nu i lager,dvs så länge lagret räcker. För Dig som önskar en smidig, kort och alltid redo halvautomat för jakt och målskytte. Godkänd för jakt och med en design som är snygg ,ren och tilltalade för både jägaren och den mer taktiskt inriktade. Med en piplängd på 51 cm är den kort och smidig, med någon av de tre choker som medföljer är den praktisk för all jakt med hagel och givetvis mycket passande för slugs. Kaliber: 12 Choker: 3 st medföljer Piplägd: 51 cm Godkänd för jakt: Ja.
Säljes av
Vildsvins-butiken
Vildsvins-butikenBesök vår butikssidawww.vildsvin.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Vildsvins-butiken
Besök oss på www.vildsvin.se. Här kan Du även handla ammunition och vapen och enkelt ladda upp licenserna vid köp av ammunition samt vid köp av vapen sker licensansökan automatiskt.
Mer information hittar du på http://www.vildsvin.se

Fler annonser från Vildsvins-butiken

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer