Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 mars 13:22

Fujifilm XF 18-55/2,8-4,0 R LM OIS

3 990 kr
Beskrivning
Fujifilm Fujinon XF 18-55/2,8-4,0 R LM OIS I fint skick, inkl motljusskydd. Fujifilm 18-55mm f/2,8-4 R LM OIS är ett extremt mångsidigt objektiv som presterar mycket väl i de aldra flesta fotograferingssituationer. Detta tack vare sin justerbara bränvidd från vidvikel till porträtt tillsammans med den höga maximala ljusstyrkan på f/2,8. Objektivet är också väldigt lätt att ta med sig tack vare sin bärbara och kompakta storlek. Det snabba linjärmotordrivna autofokuset och den inbyggda bildstabiliseringsmotor säkerställer bekväm och pålitlig fotografering även i krävande situationer. mattssonsfoto.se
Säljes av
Mattssons Foto & Video AB
Mattssons Foto & Video ABBesök vår butikssidawww.mattssonsfoto.se/
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Mattssons Foto & Video AB
För att köpa våra varor med kort eller faktura så hör av dig till oss på telefon , mail eller vår chattfunktion på hemsidan. För vanliga frågor & svar , besök: https://www.mattssonsfoto.se/begagnat-2 >> Alla priser som anges är inklusive moms >> 3 Månaders garanti på begagnade varor.
Mer information hittar du på http://www.mattssonsfoto.se/

Fler annonser från Mattssons Foto & Video AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer