Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 jan. 13:15
Exklusivt modernt svensktillverkat kök
31 990 kr
Beskrivning
Vi på Kaptensgården fyller 30 år. Det firar vi med oslagbara höstpriser på kök! Detta kök är i utförande Design slät vitmålad 16mm MDF med handtaget lip. Vilket skapar en stilren, enkel och modern stil med högsta kvalité. Design går att få i valfri NCS-kulör eller i ett antal olika träslag. Kompletta snickerier med diskbänkskåp med sopsortering, lucka för integrerad diskmaskin, skåp för ugn + mikro, bänkskåp med 2st invändiga lådor, grytskåp, skåp med hyllplan och väggskåp. Allt ni behöver i köket till ett oslagbart höstpris. Kombinera med vackra bänkskivor i natursten, trä eller laminat till marknadens bästa priser. Alla våra snickerier är svensktillverkade av svenska snickare, snickerifabriken är naturligtvis miljö-anpassad. Våra snickerier levereras alltid färdigmonterade till ett fast fraktpris, eller så hämtar du själv. Önskar ni en annan lucka eller stil har vi på Kaptensgården allt från moderna greppluckor till klassiska ramluckor. Passar inte köket hos er? Kontakta våra utbildade köksarkitekter så anpassar vi kostnadsfritt drömköket till er. Just nu: 31.990:- inkl. moms Försäljningspriset gäller snickerier och handtag. Tags: Ballingslöv, Marbodal, Kvik, Ikea, Kvänum, HTH, Smedstorp
Om företaget
Kaptensgårdens affärsidé är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.
Säljes av
Kaptensgården AB
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.