Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 okt. 14:50
Crestliner 1600 Vision WT / Suzuki DF 60hp
253 000 kr
Fakta
Längd
5 meter
Beskrivning
Crestliner 1600 Vision WT med vitt skrov. Crestliner Vision 1600 WT är en ny modell i programmet, båten har dubbla pulpeter för bästa skydd med höga fribord 61cm vilket är klart högst i klassen och den har många smarta förvaringslösningar så som låsbart spöfack i golvet m.m Standardutrustning. Livewell 66L, lanternor, länspump med automatisk nivåreglering, Sure Mount reling för enkel fastsättning av tillbehör, 2st delux snurrstolar, låsbart spöfack i golvet för 5st 9 fot spön och spöfack i sidan, inbyggd tank 45,4liter, m.m Med Suzuki DF50, 246 000:- Med Suzuki DF60, 253 000:- Komplettera med ekolod, elmotor. Hör av er för en offert. Välkommen till oss i Bäckaskog!
Säljes av
Motor & Marin Bäckaskog
Motor & Marin BäckaskogBesök vår butikssidawww.motormarin.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Motor & Marin Bäckaskog
Motor Marin i Bäckaskog grundades 1961. Vi erbjuder service, reparationer, vinterförvaring och marinelektronik. Auktoriserad vrkstad för Mercury, Suzuki, MinnKota & MinnKota Talon Återförsäljare till Linder, Hr Boat, Straweld, Crestline Mercury & Suzuki Brenderup Trailer Humminbird, Lowrance, Minnkota, Motor Guide, Garmin. Vi hjälper till med att förmedla din båt. Vi kan hjälpa till med finnansiering via Nordea. Vår Service, Din Trygghet! Välkommen till Motor Marin I Bäckaskog!
Mer information hittar du på http://www.motormarin.se