Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 jan. 08:18

Barnvagn Carena Smögen Twin

1 995 kr
Beskrivning
Returhuset säljer en ny barnvagn Carena Smögen Twin. Multifunktionell vagn som kan användas som en singel vagn för ett barn eller som syskonvagn för två barn. Sittdelarna är vändbara, ryggstöden och fotstöden är justerbara i flera lägen. - Sittdelarna är testade och godkända för en max vikt på 18 kg/styck. - Punkteringsfria hjul som har en gummerad yta och en plastkärna. Höjd med max vinklat handtag uppåt: 113 cm Vagnens längd med en liggdel: 113 cm Vagnens längd med två liggdelar: 138 cm Bredd yttersida bakhjul: 62 cm Rek. pris: 2999:- Denna vara finner ni på vår barn- och babyavdelning.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Returhuset
Vänligen ring eller mejla innan då varan kan vara reserverad eller såld. OBS! För att ta kontakt med lagret i Skogås. Mejla in till stockholm@godsinlosen.se Butikens öppettider (Stockholm) Mån-Fre 9-16 (Lunchstängt 12-13) Butiken i Stockholm har stängt i mellandagarna. Butikens öppettider (Staffanstorp) Mån-Fre 10-18 Lör 10-16 Sön 10-16 Det går bra att betala med kort, kontanter, klarna eller swish. OBS! Endast Swish Betalningar på lagret i Skogås!
Mer information hittar du på http://www.returhuset.se

Fler annonser från Returhuset

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer