Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 mars 12:40

ATV/Fyrhjuling HondaTRX 420 Rancher IRS Nyhet

111 125 kr
(88 900 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Världens mest sålda terrängskoter, Honda Rancher här med delad bakaxel och DCT växellåda. Honda rancher är världens mest sålda terränghjuling med motorn monterad i maskinens längdriktning (som på alla honda trx) är det minimalt med effektförlust innan motorkraften kommer till hjulen och ner i backen. Rancher har Hondas unika 5 -växlade dct (dct= dubbelkopplingsväxellåda) gör att motorns kraft alltid går direkt ner i marken vilket ger bästa möjliga drift i alla situationer. Dctn kan köras helt automatiskt eller manuellt genom knapptryckningar på styret. Nytt för 2020 är att vill man växla upp eller ner i automatläget går det alldeles utmärkt och efter ett par sekunder när motorvarvtal och hastighet bibehållits går dctn tillbaka till automatläge igen, mycket användbart exempelvis vid utförskörning där man kan behöva en lägre växel för bättre motorbroms. Honda trx har dessutom motorbroms på samtliga fyra hjul om fyrhjulsdriften är inkopplad. Backen är nu el-styrd så med hjälp av knapp på vänsterhandtaget är det bara att trycka in den och växla ner knappen, så går backen i oavsett vilken växel som ligger i. Man behöver således inte först lägga i friläge. Nya planare lasträcken gör lastningen lättare och är mer anpassade för den som vill montera lastlådor. Den delade bakaxeln gör all transport, oavsett terräng till en behaglig färd, här finns även möjlighet till att ändra fjäderförspänning om man lastar mycket. Den automatiska diffbromsen hjälper till vid svår terräng och skulle det behövas kan man lätt koppla in den elektroniska diffspärren till framhjulen och få maximal drift på samtliga hjulen. Honda pgm-fi bränsleinsprutningssystem gör att motorn alltid är lättstartad, går mjukt oavsett temperatur och ser till att bränsleförbrukningen blir låg. Den elektriska styrservon gör körningen lätt och behaglig oavsett vilken terräng man är i. 2 Eller 4-hjulsdrift? Manöverspaken som sitter på vänster sida styret ger kraft till alla fyra hjulen när man behöver maximal kraft eller så lägger man i 2-hjulsdriften som gör maskinen mer lekfull när bara bakhjulen är i drift. SUPERSMIDIG Honda RANCHER AT IRS är den smidigaste TRXn man kan tänka sig. Med delad bakaxel som gör att all terräng känns lätt och en automatisk växellåda (DCT) som enkelt manövreras från styret och en mjuk följsam styrservovo är den helt enkelt supersmidig att köra, oavsett terräng. FÖLJSAM Fjädringen på RANCHER är verkligen komfortabel och gör fritidsåkningen till ett nöje samtidigt som den fungerar utmärkt till tuffare arbete. Det mesta förutom motorstorleken är lånat från de större modellerna vilket gjort RANCHER till en mycket lyckad terrängskoter. Pris från: 88 900:- ex.moms Honda Rancher AT IRS på bilden är extra utrustad,plåtsats och vinsch fram.
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
ATV Center
ATV Center i Bosjökloster Välkomna in till oss i Bosjökloster. Sveriges största Honda ATV återförsäljare med auktoriserad verkstad och lång erfarenhet av ATV med tillbehör. Vi erbjuder även trädgårdsprodukter med tillbehör, båtmotorer, släpar m.m. Aukt. Åf. För bl.a. Honda, Kranman, Warn, Brentex trailer, Kimple, Oskwig, Minn-kota m.m. Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Ecster. Wasa Kredit.
Mer information hittar du på http://www.atvcenter.nu

Fler annonser från ATV Center

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer