Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 feb. 20:48

Återbrukade Läckra möbler, Vitrinskåp skänkar

Beskrivning
Unna dig något helt unikt till ditt hem! Nedan kommer några objekt jag har till försäljning just nu. För fler möbler, kika in på min hemsida www.bylovdahl.com 1: Något helt utöver det vanliga! Ett konstverk möter en praktisk möbel. Skåp, samt lådor som förvaring. Ränder med detaljer i guld. Är du ute efter något extraordinärt? Då har du hittat rätt möbel! Mått: H62xd41xb129. Pris: 3800kr 2: Låt mig presentera denna kurviga dam! Ett läckert vitrinskåp i industrilook. Perfekt skåp att förvara alla sina vackra prylar. Insidan målad för att få en rustik betongeffekt, utsida svart med vacker patina. Vad mer kan man säga? Ja juste, det kan bli ditt! mått: h195xb130xd40. Pris: 6200kr 3: Släpp loss djuret inom dig, med dessa galet snygga sängbord med leopardmönster. Beige botten, med rustik finish. Detaljer i guld, och vackert handmålat leopardmönster. Ett par sängbord för dig som vågar sticka ut! Mått: h56xd39xb50 Pris: 4200kr 4: Bor du i ett slott, önskar att du bodde i ett, eller bara diggar stilen? Då är dessa sängbord något för dig. Målade i en läcker kombination av ascp black, graphite, gold och olika vaxer för att få fram snygga effekter. En kombination som inte känns något annat än rätt. Och slutresultatet känns inte helt dumt det heller? Mått: H76xd35xb50 Pris: 4200kr 5: Härlig köpmansdisk på hjul, målad med olika nyanser av rosa för att skapa en läcker effekt. Detaljer i krom, samt träfärgad skiva. Mått: H75xD43xL134 Pris: 3900kr 6: Skänk med dekormålning. Bas i mässing med dekor av vallmoblommor. Toppskiva, ben och detaljer i matt svart. Mått: b118xh70xd48 Pris: 3500kr
Om företaget
ByLovdahl är ett företag som har största fokus på återbruk och inredning. Jag vill kunna erbjuda helhetslösningar för återbrukade möbler där du får en skräddarsydd möbel efter dina behov och önskemål.
Säljes av
ByLovDahl
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.

Andra har även tittat på