Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 mars 00:00

UTHYRES - Makita planslip

Beskrivning
Planslip från Makita. Slippapper tar man förslagsvis från en (billig) rulle med valfri grovhet som man sedan klipper av och spänner upp på båda sidorna. Sedan stansar man hål med en medföljande plastbit (se bilder) så att slipdamm kan sugas upp i dammbehållaren. Att använda slippapper från rulle gör det mycket billigare än att köpa slippapper med kardborre. Om man inte har eget slippapper så har jag just nu grovhet 40 och 60 som man kan köpa för 5:- per bit. Förstagångsanvändare får 50 kr rabatt på mina prylar om de i fältet för rabattkoder (hittas i profilsidan) skriver in: lila-uggla-102u. Pris per dag 80 Pris per 7 dagar: 190 Pris per 3 dagar: 120
Länk: Boka här
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se

Fler annonser från Hygglo AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer