Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 apr. 13:34

Universal Power bytesmotorer

Beskrivning
Bytesmotorer till: Perkins, Kubota och Kohler! Med lång erfarenhet och hög professionalitet har vi utvecklat ett eget varumärke: Universal Powers bytesmotorer. Vi strävar efter att överträffa kundernas förväntningar och vet att vid ett motorbyte krävs både snabbhet, ett attraktivt pris, kvalitet i alla led och självklart en garanti på både produkt och arbete. Och vi levererar. Från start till mål en ny utbytesmotor av standardmodell inom en vecka! När det gäller renoverade dieselsystem är det ingen som slår oss på fingrarna. Via ett nätverk av verkstäder och ett nära samarbete med originaltillverkarna förfogar vi över ett i stort komplett program av insprutare och insprutningspumpar. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert till din maskin! Sökord: dieselmotor, bytesmotor, miljömotor
Säljes av
Universal Power Nordic AB
Universal Power Nordic ABBesök vår butikssidawww.universalpower.se
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Universal Power Nordic AB
Universal Power drivs av viljan att öka våra kunders konkurrenskraft genom att erbjuda marknadens bästa motorer för industriellt och marint bruk, samtidigt som vi ger en service av världsklass.
Mer information hittar du på http://www.universalpower.se

Fler annonser från Universal Power Nordic AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer