Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 mars 12:28

Industrifastighet i Kinda - Horn

7 500 000 kr
Fakta
Area
3951
Gatuadress
Industrigatan 1
Beskrivning
Fastigheten är uthyrd till flera företag med möjlighet för köpare att erhålla egna lokaler för kontor och lager. Byggnaden är uppförd 1969 och tillbyggd 1985 i gott skick. Fastigheten inrymmer lokaler för kontor, produktion och lager. Total bruksarea ca 3 951 m². Hyresvärde 2021 ca 1 494 000 kr/år vid full uthyrning. I hyran ingår hyrestillägg för faktiska driftskostnader för el, värme, va, ventilation och fastighetsskatt. Beräknat fastighetsvärde: 7.5 MKR. Fastigheten överlåtes i första hand genom överlåtelse av samtliga aktier i Bergdahl & Mitteregger Fastighets AB. För övrig information om beräknad ställning i bolaget vid tillträdet hänvisas till bifogad proformabalansräkning.
Säljes av
Johan Westergren
LIWE estateBesök vår butikssidawww.liweestate.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
LIWE estate
Välkommen till mäklarföretaget med fokus! Vi är det personliga mäklarföretaget som alltid ser till kundens bästa. För att kunna leva upp till det, är vi kreativa, nytänkande och lyhörda. Vi har ett helhetsgrepp över fastighetsmarknaden och med stor expertis skapar tjänster utifrån våra kunders behov. Det sammanfattar vi med ett ord, fokus.
Mer information hittar du på http://www.liweestate.se

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer