Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 apr. 00:00

Industrifastighet - Centralt i Åtvidaberg

2 000 000 kr
Fakta
Area
1287
Gatuadress
Kolhusgatan 6
Beskrivning
Industrifastighet i Åtvidabergs centrala industriområde. Fastigheten inrymmer lokaler för produktion, lager och kontor. En produktions del om ca 320 m² med ca 7 meters takhöjd och travers, kontor och personalutrymmen om ca 280 m², övriga ytor ca 687 m² varav viss yta finns i kompletterande byggnader, silobyggnad och vidbyggt skärmtak. Huvuddelen på bottenvåningen är uthyrd till företag för husbyggnation. Plan 2 och delar av bottenplan är disponibla för köpare. Aktuella hyresintäkter uppgår till ca 154 000 kr/år kallt.
Säljes av
Johan Westergren
LIWE estateBesök vår butikssidawww.liweestate.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
LIWE estate
Välkommen till mäklarföretaget med fokus! Vi är det personliga mäklarföretaget som alltid ser till kundens bästa. För att kunna leva upp till det, är vi kreativa, nytänkande och lyhörda. Vi har ett helhetsgrepp över fastighetsmarknaden och med stor expertis skapar tjänster utifrån våra kunders behov. Det sammanfattar vi med ett ord, fokus.
Mer information hittar du på http://www.liweestate.se

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer