Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 apr. 00:00

Hyreshus i Lagerlunda - Norrköping

Fakta
Area
1802
Gatuadress
Helgeandsgatan 1-13
Beskrivning
Centralt belägen hyresfastighet med närhet till centralstationen, byggd 1961. Byggnaden inrymmer totalt 28 lägenheter om ca 1 745 m², lokaler om ca 57 m² och 10 garage i gatuplan. 18 lägenheter är nyrenoverade. Hyresintäkter 2021 ca 2.681 .000 kr/år. Försäljning sker i första hand genom försäljning av samtliga aktier i Right Foot Properties AB, 556918-7486 som är helägare till Nerthus KB, 916692-4325 som i sin tur äger 100% av tomträtten Repslagaren 18. Försäljning av tomträtten sker via indikativa bud. Bud lämnas på underliggande fastighetsvärde efter eventuella avdrag för latent skatt. Som underlag för bolagen vid sådan överlåtelse hänvisas till bifogade proformabalansräkningar med tänkt tillträde 2021-06-01. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheterna. Indikativa bud skall vara LIWE Estate tillhanda senast 2021-03-26.
Säljes av
Johan Westergren
LIWE estateBesök vår butikssidawww.liweestate.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
LIWE estate
Välkommen till mäklarföretaget med fokus! Vi är det personliga mäklarföretaget som alltid ser till kundens bästa. För att kunna leva upp till det, är vi kreativa, nytänkande och lyhörda. Vi har ett helhetsgrepp över fastighetsmarknaden och med stor expertis skapar tjänster utifrån våra kunders behov. Det sammanfattar vi med ett ord, fokus.
Mer information hittar du på http://www.liweestate.se

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer