Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 dec. 12:40
Crazy hörnsoffa - PROVSITT I BUTIK
9 995 kr
Beskrivning
Välkomna till Trademax Norrköping! Hos oss hittar du kvalitetsmöbler och inredning till marknadens absolut lägsta priser. Vi erbjuder alltid gratis hemleverans, 365 dagars öppet köp, prisgaranti, snabba leveranser och engagerad personal som finns till för dig! Välkomna in till butiken så berättar vi mer eller kontakta: nkpg@trademax.se -------------------------------------------------------------------------------------------------- Crazy är en av våra populäraste soff-serier här på Trademax. Crazy sofforna kommer i alla storlekar, från små 2-sits till stora XXL divaner. Du kan alltid hitta den perfekta storleken på soffa till just dig inom Crazy serien. Det går att välja på flertal olika tyger, även på konstläder. Det går också att ändra ben ifall du skulle vilja ha metallfötter till din nya soffa eller om du vill ha enkla träben. Crazy har en fastare komfort som passar perfekt till den som gillar en soffa som man inte sjunker ner i jätte lätt. Detta är en underbar soffa att sitta och slappa i en fredagskväll och bara slänga upp benen och njuta. Välkomna in till oss på Kromgatan 2 i Norrköping och kolla in Crazy soffan, vi har den här i butiken så det är bara att provsitta! Mått på Crazy hörnsoffa Bredd: 345 cm Längd: 285 cm Höjd: 86 cm Djup: 285 cm -Fri hemleverans -Lägsta prisgaranti -365 dagars öppet köp -Räntefri delbetalning i 12 månader -Möjlighet till kvällsleverans -Möjlighet till uppbärning av möbler Hos oss hittar du ett stort urval av vårt gedigna sortiment. Vi reserverar oss för prisändringar & fel i annonsen.
Säljes av
Trademax Norrköping
Trademax NorrköpingBesök vår butikssidawww.trademax.se/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Trademax Norrköping
Välkommen till Trademax i Norrköping! Vårt mål är att vara ditt självklara val när det handlar om inom- & utomhusmöbler. I butiken kan du prova runt bland soffor, sängar & matgrupper. I vårt sortiment finner du även konstrottingmöbler och spabad. Besöksadress: Kromgatan 2E, Ingelsta Vardagar: 11.00-20.00 Lördag: 10.00-17.00 Söndag: 11.00-17.00 VARMT VÄLKOMMEN!
Mer information hittar du på http://www.trademax.se/