Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 14:36
Cleanmate S5000 robotfönsterputsare
4 190 kr
Beskrivning
Automatisk robotiserad fönsterputsare från Cleanmate Den senaste och mest innovativa robotfönsterputsaren! Med hjälp av den medföljande trådlösa fjärrkontrollen styr du enkelt din fönsterputsrobot. Fönsterputsarens rörelsemönster lagras med hjälp av en karta så att den undviker att göra rent på samma ställe två gånger. Putsaren undviker hinder, kanter och hål automatiskt. Detta gör att Cleanmate S 5000 arbetar på ett säkert och mer effektivt sätt. Robot-fönsterputsaren är utrustad med en vibrerande/skrubbande microfiberduk för bästa möjliga resultat.
Om företaget
Mer info och fler modeller på: https://www.1ochannat.se/se/art/hemhushall/fonstertvatt/cleanmate-s5000-robotfonsterputsare OBS: ALLA BESTÄLLNINGAR GÖRS I WEBSHOPEN! Ni hittar också elektronikprodukter som underlättar, hjälper, sparar tid och kanske roar de flesta, dessutom är de miljövänliga och energisnåla! verktyg, maskiner och reservdelar för fordon, hobby, hantverk, verkstad & lantbruk.
Säljes av
1 & Annat
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.